Mared Group Services AB · Publicerad 4 feb 2020

Ingenjörsfirman J Mared AB söker en affärskvinna/man som säljare av maskiner och anläggningar inom återvinning och energi.

Är du en positiv person som får mycket gjort och söker ett intressant, mycket varierande och utvecklande arbete inom flera spännande områden med stor potential? Då skall du söka det här jobbet!

Du kommer att ansvara för säljprocessen i ditt marknadssegment inom återvinning och energi. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna är stora som små och kan vara tillverkande industrier, återvinningsbolag, energiverk, sågverk, pelletstillverkare , offentliga bolag och plastindustrier, bara fantasin sätter gränserna.

Marknadsområdet är Sverige och främst södra hälften av landet. Erfarenhet från maskin och eller anläggningsförsäljning tror vi är en förutsättning. Vi ser att du är utåtriktad, har lätt att knyta kontakter, gillar att ha många bollar i luften och är van vid att jobba med Office. Du skall räkna med en hel del resande och det krävs god kunskap i engelska. Våra leverantörer finns i huvudsak i Europa. Inledningsvis kommer utbildning att ske på plats hos leverantörerna därefter ges gott stöd av övriga i gruppen.

Hör av dig till Operativ VD Thomas Magnusson, 036 – 38 78 25 om du har några frågor gällande denna tjänst.

Välkommen med din ansökan, märk den med JMA01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande.

Anställning kommer att bli i Ingenjörsfirman J Mared AB. Vill du veta mer, börja här.
Vill du veta mer om Mared Group, börja här.

Företag: Ingenjörsfirman J Mared AB
Ort: Huskvarna
Annonssäljare och rekryterare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från Mared Group Services AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga