Medborgarskolan · Publicerad 16 nov 2021

VILL DU VARA MED FRÅN BÖRJAN?

Medborgarskolan öppnar ny daglig verksamhet i Jönköping.

Medborgarskolan region Öst driver daglig verksamhet för vuxna med funktionsnedsättning i Värnamo, Västervik och i Linköping under namnet GLÄDJEKÄLLAN. Dessa är tillståndspliktiga verksamheter som vänder sig till personkrets 1. Samtliga verksamheter har estetisk inriktning såsom musik och skapande.

Är du vår nya Föreståndare som vill vara med från start med ansvar

att bygga och utveckla Glädjekällan till en väl fungerande verksamhet?

Som Föreståndare ansvarar Du för att starta upp och utveckla verksamheten i Jönköping. Du är samordnaren av verksamhetens operativa drift, d v s att anställa kollegor, planera innehåll, utvärdera och följa upp. Du ansvarar för att verksamheten följer lagkrav samt att verksamheten bibehåller och utvecklar vårt goda rykte och renommé. Vidare har du det ekonomiska ansvaret för verksamheten samt personalansvar och arbetsmiljöansvar. Du är kontaktperson gentemot kommunen, gode män, förvaltare, föräldrar m fl. Du kommer även att bidra till det övergripande arbetet som del i vår ledningsgrupp för daglig verksamhet. Du rapporterar till Verksamhetschef.

Vi söker Dig som är en god och inspirerande ledare med ett stort engagemang för såväl medarbetare som deltagare. Du skapar ett gott samarbetsklimat, tar ett stort eget ansvar och låter andra växa. Du har en humanistisk värdegrund vilket innebär ett stort engagemang för människor, en vilja att bekräfta, uppmuntra och inspirera.

Meriterande för tjänsten
Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Verksamheten har en estetisk inriktning med fokus på musik och det är därför ett plus om du kan sjunga, dansa, spela något instrument eller på något annat sätt kan uttrycka dig estetiskt.

Vi förutsätter att Du har en socionomutbildning eller likvärdig godkänd utbildning.

Välkommen till en arbetsplats där Du får utvecklas och göra skillnad varje dag!

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan med Codeq. Du ansöker till tjänsten via codeq.se snarast dock senast 2021.12.15. Vill Du veta mer om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90
  • Placeringsort: Jönköping
  • Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning.
  • Övrigt: Tjänsteresor är förekommande varvid B-körkort jämte tillgång till egen bil är ett krav.
Läs gärna mer om Medborgarskolan på medborgarskolan.se. Mer information om Glädjekällan hittar Du på gladjekallan.se. Du kan även få en insyn i verksamheten på Glädjekällans olika Instagramkonto som gladjekallan.varnamo, gladjekallan.vastevik eller gladjekallan.linkoping.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser - och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet - och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga