Medborgarskolan · Publicerad 9 nov 2021

Vår vision: vi utvecklar framtidens Sverige genom mod och möjligheter för alla människor

Medborgarskolan region Öst omfattar Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län. Regionen har åtta lokalkontor, en förskola samt fyra dagliga verksamheter för vuxna med funktionsnedsättning samt verksamhet på uppdrag av arbetsförmedlingen. Regionen har cirka 80 årsanställda samt närmare 700 aktiva cirkelledare.

VERKSAMHETSCHEF Bildning

Nu söker vi en ledare till vår bildningsverksamhet som främst består av öppna kurser för privatpersoner, föreningssamarbeten och kulturaktiviteter. Rollen innebär övergripande ansvar för bildningsverksamheten med ett 20-tal anställda på flera orter i regionen, vår ambition är att växa så det i framtiden finns två underställda gruppchefer. Du ingår i ledningsgruppen för region Öst och rapporterar till Regionchefen.

Du är ledaren som ansvarar för att verksamheten når uppsatta mål, utvecklas och håller rätt kvalitet gentemot våra deltagare, våra samarbetspartners, våra bidragsgivare samt Folkbildningsrådet och vårt förbund.

Huvudsakliga ansvars- och arbetsområden:
 • Helhetsansvar för
  • Ekonomi
  • Personal
  • Arbetsmiljö
  • Kvalitet
  • Planering
  • Utvärderingar och uppföljningar
  • Strategiskt och operativt utvecklingsarbete

Din personlighet:

Din personlighet sammanfattas av din integritet och ditt naturligt coachande förhållningssätt tillsammans med ditt engagerade ledarskap som ser möjligheterna i verksamheten och dina kollegor. Du är kommunikativ som tar stort ansvar för såväl dina ansvarsområden som människor i din omgivning. Du trivs med tydliga mål och har en humanistisk värdegrund med engagemang för människor.

Din bakgrund och erfarenhet:

Du har erfarenhet och förmågan att framgångsrikt arbeta med strategiskt utvecklingsarbete. Du har lämplig eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av att leda verksamhet strategiskt och operativt med personal-, budget- och resultatansvar. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift

Övrigt:
 • Placeringsort: Jönköping
 • Anställningsform: Heltid. Medborgarskolan region Öst tillämpar alltid 6 månaders provanställning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan region Öst med Codeq. Du ansöker till tjänsten genom codeq.se snarast dock senast 2021.12.13. Information om tjänsten och Medborgarskolan lämnas av rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN !
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser - och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet - och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning

Inga fler liknande jobb tillgängliga