Meritmind AB · Publicerad 26 maj 2021

Meritmind står inför en spännande utveckling och vi behöver förstärkning i vår organisation med en affärsfokuserad säljkoordinator. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och som brinner för att göra affärer. Som säljkoordinator ansvarar du för att via samtal på telefon väcka intresse kring Meritminds breda kunderbjudande hos nya och befintliga kunder i syfte att boka fysiska eller digitala möten åt våra kundansvariga på regionkontoren.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att ingå i det viktiga säljteamet på våra regionkontor i Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har tydliga tillväxtmål, där relationen till våra kunder utmärks av engagemang, omtanke och långsiktighet. Vi är ett växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och med stora möjligheter till personlig utveckling. Företaget har korta beslutsvägar, nöjda kunder, drivna medarbetare och stort kundfokus.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med stora kontaktytor med positiva och engagerade kollegor internt och intressanta kunder externt. Ditt resultat värderas högt och dina personliga egenskaper är den allra viktigaste komponenten för att lyckas och nå framgång i rollen som säljkoordinator.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • aktivt delta i regionernas säljmöten och säljplanering och med detta vara en viktig del av Meritmind AB:s fortsatta expansion och framgång.
  • att per telefon etablera kontakt med potentiellt nya samt Meritminds befintliga kunder i syfte att väcka intresse kring Meritminds breda kunderbjudande.
  • boka in fysiska eller digitala besök åt de Kundansvariga på Meritminds Regionkontor
  • ett nära samarbete med de Kundansvariga för att gemensamt sätta mål, planera och följa upp arbetet.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt engagemang, inger förtroende och har en positiv inställning och attityd. Du är helt enkelt professionell i din roll gentemot kund.

Du bör inneha en hög social kompetens och har lätt för att uttrycka dig samt en förmåga att fånga kundens intresse genom din personlighet.

Språkkunskaper

Du talar svenska flytande (obehindrat i tal och skrift).

IT-kunskaper

Du har i grunden goda IT-kunskaper och en inställning och förmåga som gör att du lätt kan lära dig nya verktyg och system.

Placeringsort: I närheten av något av våra regionkontor Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping eller Jönköping

OBS: Använd EJ knappen "Ansök till denna tjänst".
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se.
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Din ansökan önskar vi att du skickar in till oss via mail på adressen internrekrytering@meritmind.se
  • Har du några frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny Heffler 070-422 78 61 eller på jenny.heffler@meritmind.se
Välkommen med din ansökan på internrekrytering@meritmind.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 7 juni.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga