Montico · Publicerad 14 nov

Arbetsbeskrivning

Rollen som fibertekniker inom Ericsson Local Services AB innebär ett självständigt arbete i den dagliga fältverksamheten. Dina arbetsdagar är fria och rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och hålla tidsplaner. Du får chans att arbeta inom ett tekniktungt område och inom en väletablerad organisation där utvecklingsmöjligheterna är stora.
Vi har en stark gemenskap hos oss och hjälps åt i vardagen. Dessutom tillämpar vi något som vi kallar multiskillprincip, där vi vill att våra anställda får möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens. Att både få lära ut till och lära av kolleger, är en självklarhet för oss.
Dina arbetsuppgifter innefattar framför allt nybyggnation av fibernätet. Du arbetar med såväl svetsning, skarvning och blåsning av fiber som inmätning och dokumentation. Du tilldelas uppdrag och ansvarar sedan för avrapportering av utfört arbete. Ericsson Local Services tillämpar kundstyrd schemaläggning enligt serviceavtalet, vilket innebär att arbete kan komma att ske kvällar och helger, alla dagar året om.
Normal arbetstid är 07:30-16:00.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom fiberområdet, från exempelvis linjenät/nybyggnation eller FTTH. Vi premierar din praktiska erfarenhet framför formell utbildning men är du certifierad inom fiber är det givetvis meriterande, liksom tidigare erfarenhet av kopparnätet. Vi söker dig som är mån om att göra ett bra arbete och som ser fram emot att utvecklas inom området.
Som person är du arbetssam, noggrann och produktiv. Du är också stresstålig och trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar stort eget ansvar.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ericsson Local Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster i Sverige. Sedan 2009 är vi den lokala förankringen inom det globala Ericsson. Vi bygger och underhåller nätinfrastruktur och levererar tjänster till alla delar av Sveriges fälttjänstmarknad. Med respekt, uthållighet och professionalism som ledord är vi den naturliga partnern för såväl kunder som leverantörer.

Ericsson Local Services står i ett expansivt skede och nu söker vi dig som vill få chansen att utvecklas som fibertekniker inom vår framgångsrika organisation.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är 31 december.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga