NCC · Publicerad 22 mars 2019

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi arbetar ständigt med att förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

NCCs expanderar sin verksamhet inom anläggning i Jönköping och ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål inom vår betongverksamhet så söker vi nu erfarna betongarbetare.

Rollen hos oss

Som betongarbetare hos oss så ingår du i vår Anläggningsgrupp. Vi utför såväl stora som små infrastrukturprojekt, industrianläggningar, mark, saneringar och VA. Du kommer främst arbeta med är allt inom stora och små betongarbeten. Du förväntas också ta en aktiv roll i det dagliga arbetsmiljöarbetet för att uppnå en säker arbetsplats.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet inom armering och betong, gärna från anläggningsprojekt.

Dina egenskaper

Vi söker dig som vill bidra till att bilda väl fungerande arbetslag och tar ansvar i det dagliga arbetet. Du ska vara engagerad i ditt arbete och kunna arbeta säkert och självständigt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning. Placeringsort är inom anläggning Jönköping.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Oscar Henriksson 070-3198422 eller projektchef Jonas Castenbrandt 076-5215127.

Registrera din ansökan och CV på https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-04-21.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga