NPB Automation AB · Publicerad 16 okt

"Varierande arbetsuppgifter, tillväxt, frihet under ansvar och jättebra kollegor". Med dessa ord beskriver tjänstemännen NPB i en nyligen genomförd undersökning.

NPB är världsledande i sin bransch och har med sina högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. För att möta den ökade efterfrågan är spaden satt i marken för utbyggnad av lokalerna. Tillväxtresan fortsätter och framtiden ser ljus ut.

Vi söker en Löneadministratör / Ekonom med uppdrag att ansvara för löneadministration och jobba med ekonomiadministration. Ekonomiavdelningen består av fyra personer och du rapporterar till Ekonomichef.

Du arbetar främst med:
  • Löneadministration för tjänstemän och arbetare.
  • Reseadministration.
  • Ekonomiadministration; bokslutsavstämningar och personalskulder
  • Back-up till reception och telefonväxel
  • Statistikuppgifter.
För att lyckas i tjänsten behöver du några års erfarenhet av liknande tjänst som gett dig god kompetens inom ekonomi- och löneadministration. Erfarenhet från affärssystem och lönesystem är viktigt, gärna Pyramid och Kontek, och vi räknar med att du hanterar Excel. Erfarenheter från projektredovisning är meriterande.

Som person förutsätter vi att du trivs i en jordnära organisation med korta beslutsvägar och en bredd av arbetsuppgifter. Vi vill vi att du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad kombinerat med professionellt och affärsmässigt bemötande. Du har hög samarbetsförmåga och bidrar till arbetsglädje och god stämning i såväl jobb som vid fikabordet.

Arbetstider Heltid,

Anställningsform: Tillsvidare.

Tillträde Omgående, eller enligt överenskommelse.

Arbetsställe Jönköping.

Tjänsten söker du direkt på www.codeq.se snarast, dock senast 22 okt. Urval sker löpande, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Information om tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 - 77 99 95 och Carolina Sanderberg, 0370 - 123 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NPB konstruerar, utvecklar och tillverkar automationsutrustning till industrin för lockhantering avseende burkrelaterade produkter, med hela världen som marknad.

Företaget har specialistkompetens inom automation och en mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning.

NPBs organisation är kundorienterad och flexibel. Företagets produkter effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.

NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 200milj. SEK och har ca 50 anställda. Företaget ingår i Xano-koncernen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga