Nexer AB · Publicerad 4 juni 2021

Nexer, tidigare Sigma IT, är ett modernt IT-konsultbolag med en vision om en bättre framtid. Vill du vara med på vår resa att bli framtidens techbolag?

Vi vill ha dig!
Nexer växer och vi behöver bli fler i vårt team i Jönköping. Eftersom vi söker många olika roller varierar behoven av erfarenhet och kompetens. För alla roller bör du dock ha ett par års yrkeserfarenhet inom din expertis.

Vi söker
  • C#-utvecklare
  • Tekniska projektledare
  • Verksamhetsprojektledare
  • IT-arkitekter
  • Service Managers
  • Testledare
  • Service Owners
Vill du ha oss?
Vår verksamhet i Jönköping präglas av gemenskap, delaktighet och utveckling där du skulle bli en del i ett tajt och hjärtligt gäng. Våra medarbetare karakteriseras av en affärsmässig och kundorienterad inställning med förmåga att snabbt hantera nya förutsättningar och applicera dem i kreativa lösningar.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse. Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling i utmanande uppdrag men också genom utbildningar, interna såväl som externa. Samtidigt får du arbeta med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet. Vi respekterar varandra och har ett starkt driv att dela vår kompetens och erfarenhet i teamet.

Hur är Nexer som arbetsgivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan
Vill du vara en del i att bygga en bättre framtid och bidra till vår lättsamma atmosfär? Välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om de roller vi söker eller Nexer är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare nedan. .

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Petra Sivefäldt
Tech Recruiter

petra.sivefaldt@nexergroup.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga