Nilfisk AB · Publicerad 8 jan 2020

Har du några års erfarenhet av försäljning mot detaljhandeln, och är redo för nästa steg i karriären? Vi erbjuder en kundnära och omväxlande roll med goda utvecklingsmöjligheter nationellt såväl som internationellt.

Vårt befintliga team med Sales Representatives består idag av tre personer som ingår i vårt nationella KAM-team och är en del av det svenska försäljningsteamet. Sales Representatives arbetar med att säkerställa att våra återförsäljare erbjuds kundservice av högsta klass. Vi söker nu efter ytterligare en kollega med utgångspunkt i Jönköping för att förstärka teamet.

Rollen
Som Sales Representative hos oss på Nilfisk arbetar du nära våra återförsäljare. Du blir en viktig del i vårt säljteam som i dagsläget består av ca. 20 medarbetare med olika funktioner, fokus och ansvar. Du företräder och förfogar över några av marknadens mest konkurrenskraftiga produkter för professionellt bruk inom golvvårdsmaskiner, dammsugare, högtryckstvättar och industridammsugare.

Du rapporterar till vår KAM & Field Sales Manager och arbetar i nära samarbete med vårt KAM-team, men även med våra Territory Managers och övriga Sales Representatives på andra orter i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Införsäljning av centralt bokade kampanjer samt skapande och införsäljning av lokala kampanjer hos återförsäljare
 • Säkerställa god exponering av Nilfisk produkter hos våra återförsäljare genom att optimera sortiment, skapa exponeringsytor, säkerställa kampanjer samt ge löpande förslag på förbättringar
 • Etablera och vårda Nilfisks relationer med butikschefer och ansvariga avdelningschefer genom hög besöksfrekvens och tät dialog
 • Utbilda butikspersonal i vårt produktsortiment
Du når framgång i rollen med ett par års erfarenhet av arbete med försäljning i leverantörsroll, gärna inom detaljhandeln. Rollen innebär ungefär 30- 50 övernattningar per år.

Du täcker ett område som sträcker sig från Blekinge i syd till Norrköping i norr.

Vi erbjuder
Som anställd hos oss på Nilfisk du ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på och inom koncernen finns karriärmöjligheter både nationellt och internationellt. Det är du, och dina kollegor i det nationella försäljningsteamet som kontinuerligt sätter formen för hur vi som bolag ska arbeta för att öka vår närvaro hos våra återförsäljare och slutkunder. Utöver detta så erbjuder vi dig:
 • Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
 • En god arbetsplats med kollektivavtal
 • Fast lön samt bonus
 • Tjänstebil
Din profil
Vi söker dig som kan kliva in i teamet och se förbättringspotential samt nya affärsmöjligheter. Därför söker vi dig som arbetat ett par år med försäljning mot återförsäljare

Vi tror även att du:
 • Kommer ha en viktig roll i försäljningsteamet med att bidra till hur vi utvecklar vårt sätt att arbeta i butik och med våra återförsäljare
 • Gillar utmaningar och personlig utveckling är viktig för dig
 • Har en god struktur i ditt sätt att planera, utföra och dokumentera, vilket kommer att bidra till en god balans i arbetet
 • Trivs med att arbeta fritt, ansvara för egen planering och egna resultat
 • Har vana av att arbeta i CRM system
 • Kommunicerar obehindrat på svenska, i såväl tal som skrift
Körkort för personbil är ett krav utifrån rollens arbetsuppgifter.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post på grund av GDPR. Rekryteringen kommer att drivas av HR-ansvarig samt chefer inom den svenska försäljningsorganisationen.

För frågor rörande rekryteringen, vänligen kontakta ansvarig person på Nilfisk, Ellen Broomé; ellen.broome@nilfisk.com

För frågor rörande rollen, vänligen kontakta KAM & Field Sales Manager, Robin Pettersson; robin.pettersson@nilfisk.com, alternativt +46 727 406 334.

Om Nilfisk och CSR
Nilfisk grundades år 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen. I över 100 år har företaget framgångsrikt anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och försäljningsföretag i över 40 länder, bland annat i Sverige. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika. Vårt globala arbete med corporate social responsability (CSR) finns att läsa på nedan länk:

https://www.nilfisk.com/en/nilfisk-group/csr/Pages/Corporate-Social-Responsibility.aspx

I Nilfisk AB är en säker fysisk- och psykosocial arbetsmiljö är av högsta prioritet. Vi följer svensk lagstiftning, och har en egen HR-funktion som komplement till den HR-funktion som finns i Nilfisk Group. I företaget har vi även en kultur- och medarbetarförening för att ytterligare förstärka medarbetares trivsel.

Besök gärna vår hemsida för mer information: https://www.nilfisk.com/sv-se/
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga