Nokian Tyres AB · Publicerad 18 juni

Vill du jobba med ett tungt varumärke i däckbranschen?
Till Nokian Tyres söker vi nu en resultatinriktad säljare för Tunga däck. Arbetet går ut på att öka försäljningen på eftermarknaden. Du jobbar mot återförsäljare och slutförbrukare på distriktet södra Sverige.
Du rapporterar till Försäljningschef Tunga- och LV däck. Tjänsten är på heltid och är placerad i södra Sverige, förslagsvis Göteborg, Jönköping mm. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker i augusti. Sökord: Lastbilsdäck, Skogsdäck, entreprenaddäck, industridäck, teknisk försäljning, maskinhandel, däckhandel

Arbetsuppgifter

Säljare tunga däck på Nokian Tyres arbetar med segmenten Lastbil, Skog, Entreprenad, Industri och Lantbruk. Du bearbetar främst eftermarknad, dvs däckfackhandel och maskinhandel. Du besöker regelbundet återförsäljare och pratar försäljning samt bistår dem med rådgivning och problemlösning för att anpassa erbjudandet mot de olika segmenten. Andra arbetsuppgifter som ingår är teknisk besiktning av däck, garantiärenden och marknadsbevakning. En viktig del är att samla in information som sedan kan bidra till Nokians ständigt levande utvecklingsprocess.

Kompetenser/erfarenheter

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, är resultatinriktad samt med ett stort eget driv och engagemang. Erfarenhet av och förmåga att bearbeta gamla och nya kunder på ett proaktivt sätt måste ligga i din natur. Du har ett representativt och affärsmässigt sätt med goda verbala och sociala förmågor. Vi tror att rätt person har ca 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, intresse för teknik och en förståelse för stora maskiner Däckkunskap är givetvis värdefullt men ej att krav. För den här tjänsten krävs utmärkta kunskaper i svenska och engelska, som är koncernspråket. Tjänsten kräver körkort.

Om Nokian Tyres

Nokian Tyres tillverkar däck för personbilar, SUV. Skogsmaskiner, traktorer, entreprenadmaskiner, lastbilar och bussar. Kunskapen och specialkompetensen om nordiska förhållanden är grunden för produktutvecklingen Nokian Heavy Tyres tillhör i koncernen Nokian Tyres och är en av världens mest kända och framgångsrika tillverkare av specialdäck. När det gäller skogsmaskinsdäck är företaget marknadsledande i världen. I produktsortimentet finns även olika specialdäck för lantbruk, industrin, hamnar och gruvor. Gemensamt för alla produkter är de innovativa lösningarna som har utvecklats tillsammans med våra kunder, samt hög kvalitet och slitstyrka. Nokian Heavy Tyres är känt som ett företag som ger kompetent och flexibel service, den bästa servicen inom branschen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia