Poolia Ekonomi · Publicerad 4 sept

Till vår kund i centrala Jönköping söker vi nu en erfaren redovisningsekonom. Uppdraget är på konsultbasis med önskad start omgående och pågår ett år framöver.
Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan.

Arbetsuppgifter

I din roll som redovisningsekonom kommer du bland annat ansvara för:
  • reskontra
  • redovisning
  • rapportering och bokslut
  • momsrapportering
  • skatt
  • intrastat
Du kommer att ingå i en trevlig grupp om sju ekonomer som sköter redovisningen i ett shared service center där man arbetar med den svenska produktionen.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av redovisning och självständiga bokslut. Du ska även ha god erfarenhet av arbete i större affärssystem, helst IFS. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du prestigelös, noggrann och självgående.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom