Poolia IT · Publicerad 19 okt

Vi söker nu två stycken PC-tekniker till en statlig myndighet i centrala Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis under sex månader med möjlig förlängning ytterligare sex månader. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som PC-tekniker kommer du att arbeta i en servicedesk med första linjens supportärenden. Du kommer att arbeta med användarsupport och felsökning inom områden som PC, mobiltelefoni, MS Windows, MS Office, e-post/MS Exchange, MS Active Directory, skrivare och konferensutrustning. Du verkar för ett gott samarbete mellan servicedesk och övriga delar inom IT-avdelningen. Som supporttekniker tar du ansvar för att de uppgifter du tar till dig utförs och kommuniceras på ett professionellt sätt samt bidrar till en ständig förbättring av verksamheten med kunden i fokus. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst tre års gymnasial utbildning och du har flera års erfarenhet utav linjearbete. Du har en djup kompetens inom MS Windows, MS Office, e-post/MS Exchange, skrivare och konferensutrustning. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift. Vidare har du en god förmåga till självständigt arbete samt en god planerings- och samarbetsförmåga. Som person är du kommunikativ, strukturerad och serviceinriktad.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga