Poolia Jönköping AB · Publicerad 28 nov

Trivs du med stort eget ansvar i en organisation med känt varumärke och stödjande infrastruktur? Uppskattar du att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar och positiva inspirerande kollegor? Då kan detta vara något för dig.

Om rollen

I rollen som Rekryteringskonsult på Poolia har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag inom tjänstemannasektorn. Allt från att sälja in, göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning med både kund och kandidat. Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Du är en del av Poolia Jönköping AB och ditt arbete är ett viktigt bidrag till vår ambition att fortsätta vara ett av regionens allra bästa rekryterings- och bemanningsföretag. Tillsammans med kollegor driver vi affärerna och uppdragen framåt.

Om dig

Du har tidigare arbetat framgångsrikt med kundbearbetning och försäljning inom tjänstemannaområdet där dina motparter oftast varit i chefspositioner. Vi söker dig som har erfarenhet av rekryteringsarbete från bemanningsbranschen eller från en HR-funktion. I grunden har du en akademisk examen, troligen inom HR eller liknande. I denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du trivs i en social, energisk och händelserik miljö som präglas av både teamwork och självständigt arbete. Vill du ha stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt är detta rollen för dig. Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga