Poolia Kontor · Publicerad 12 apr 2019

Till ett logistikföretag i Jönköping söker vi nu en kommunikativ och driven kundtjänstmedarbetare. Tjänsten är på konsultbasis och pågår sex månader framöver. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos företaget därefter. Önskad start är så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetet som kundtjänstmedarbetare innebär mestadels kontakt via telefon, men även via mejl. Frågor som du kommer arbeta med kan exemplvis vara gällande fakturor, returer, rappportering, transport och distribution. Tjänsten innebär en hel del dokumentation och administration.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt erfarenhet från kundtjänst/kundservice. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Som person är du kundorienterad med hög servicekänsla, du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att organisera och planera. Du är en naturlig problemlösare och har en god förmåga att hantera stress. För att trivas med tjänsten behöver du även vara självgående, ha en god samarbetsförmåga och vara en lagspelare.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga