Poolia Kontor · Publicerad 23 sept

Vi söker en personalsekreterare till en av våra kunder i Huskvarna. Tjänsten är en rekrytering direkt till vår kund. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som personalsekreterare kommer du till största delen att arbeta operativt, men arbetet kommer även att ha strategiska inslag och innebära utvecklande av processer inom arbetsmiljö och löneområdet.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att självständigt arbeta med löneproduktion och att vara ett stöd till medarbetare och chefer i lönefrågor, tidredovisning och schemaplanering samt avtalsfrågor relaterade till löneområdet så som semester och tjänstledighet. Du kommer att arbeta med det systematiska arbetsmiljöarbetet vilket är en stor del i din roll.
Du kommer även att ge stöd och råd i rehabiliteringsprocesser, ansvara för arbetsmiljökommitténs arbete och planera skyddsronder och arbetsmiljöutbildningar. Du har kontakt med företagshälsovård och Försäkringskassa. Vidare ansvarar du för att uppdatera och utveckla personalsidorna på vårt intranät och uppdatera och utveckla riktlinjer och policys inom personalområdet så att de är aktuella enligt lagar och avtal. Du arbetar även med övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i befattningen och det kommer finnas viss möjlighet att utforma tjänstens innehåll efter din kompetens.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalvetenskap eller motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med löneproduktion och personalfrågor.
Som person är du noggrann och har mycket god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare är du serviceinriktad, har lätt för att skapa kontakter, är engagerad och van vid att ha många kontaktytor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga