Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 16 nov

Du kommer att arbeta med att bearbeta potentiella kunder nationellt med utgångspunkt i Jönköping. I rollen som säljare kommer du att boka in demo av ett nytt spännande IT-verktyg inom molntjänster framförallt via telefon. Du kommer även att genomföra demo via telefon eller personligen i möte med den aktuella kunden. Trivs du i mötet med högre chefer och B2B-försäljning av komplexa produkter kan detta vara rollen för dig.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av försäljning inom IT-branschen eller av IT-relaterade produkter. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av B2B-försäljning. Vidare är du en resultatinriktad säljare med intresse för innovation och du har ett stort eget driv. Du trivs med att arbeta självständigt, men tar gärna hjälp av dina kollegor för att lösa problem och på så vis kunna bemöta kundens önskemål samt bygga bolaget vidare för framtiden. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Rebecca Frödekrans
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga