Poolia Sälj&Marknad · Publicerad 27 sept

För vår kunds räkning söker vi nu en operativ inköpare för konsultuppdrag på 6 månader.Tjänsten är på heltid med start omgående så varmt välkommen med ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
  • Arbeta i en servicedesk med klientens inköpsprocesser, system, lastkataloger, göra uppdateringar, ordrar samt ha utbildningar
  • Utföra operativa arbetet inom teamet
  • Gör RFI: s och RFQ-talet till leverantörer
  • Samarbetet med råvaru Managers
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande erfarenhet av inköpsarbetet, att tillämpa villkoren. Erfarenhet av att ha arbetat med den operativa inköp inom tillverkningsindustrin betraktas som en stark fördel.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga