Rockwool · Publicerad 11 jan

Till vår kund ROCKWOOL söker vi nu en säljassistent. Är du person som är verkligen gillar dokumenthantering och systematisering? Är du en driftig, självgående lagkamrat som vill ha varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker!
Tjänsten är på konsultbasis och på deltid, 2-3 dagar i veckan. Önskad start omgående och uppdraget förväntas pågå i nio månader framöver, för rätt person finns möjlighet till anställning efter avslutat uppdrag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som säljassistent hos ROCKWOOL har du en bred tjänst som omfattar allt från posthantering, inskanning av fakturor och dokumenthantering med arkivering, till uppdatering av databaser och system samt övriga administrativa uppgifter.

Vem vi söker?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av administration - Kunskaper inom sälj- och/eller ekonomiprocesser värderas extra högt. Du har goda kunskaper i excel och god datorvana samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

* Tidigare har arbetat i SAP och eller har något års erfarenhet som ekonomiassistent.

Som person är du noggrann och strukturerad. Vidare har du en positiv inställning till dina arbetsuppgifter och har lätt för att kommunicera med anställda och kunder.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga