Samhall AB · Publicerad 20 nov 2020

Erfaren drifts- marknads- och utvecklingsinriktad ledare

Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Mitt är organiserat i 7 distrikt och till distrikt Jönköping söker vi nu en affärschef med placering i Jönköping.

Som affärschef är du direkt underställd distriktschefen, och ingår som en av tre affärschefer, en säljare, en HR-generalist samt en planerare i dennes ledningsgrupp, till din hjälp har du ca 10 direktrapporterande linjechefer och en organisation bestående av 300-350 medarbetare, som utför olika typer av tjänster. Distrikt Jönköping omfattar Jönköpings län och består av drygt 1000 medarbetare. Du ansvarar för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som affärschef är du en säljande, trygg ledare som tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du får ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter. En prioriterad arbetsuppgift är att arbeta med utvecklingen av dina underställda ledare. I ledningsgruppen agerar du som en lagspelare med hela verksamhetens bästa för ögonen.

Vi söker dig som har mångårig framgångsrik ledarerfarenhet, samt har en högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av att leda ledare, har du dessutom erfarenhet av arbete i ledningsgrupp samt av tjänstebranschen är det meriterande. Erfarenhet av utveckling av kunder med goda resultat och erfarenhet av kompetens- och personalplanering samt goda ekonomikunskaper förutsätts.

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa ditt arbetssätt vid förändring. Du har förmågan att agera såväl strategiskt som operativt. Du trivs med att skapa kontakter och är bra på att utveckla goda relationer, såväl internt som externt.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 30:e November 2020 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-14226). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78, Distriktschef, Vanita Hirani, Samhall, tel. 036-149733. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04 och Marie Liljedal, Unionen, direkt 037-26 57 03.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter årligen cirka 7,5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bra på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga