Nexer AB · Publicerad 15 feb 2021

Nexer vill utöka vårt inohouse team med fler duktiga utvecklare! Har du något års erfarenhet av systemutveckling med dig och är redo för en ny utmaning hoppas vi att detta är rollen för dig!

En dag som systemutvecklare på Nexer kommer aldrig bli långtråkig - du kommer dessutom få arbeta med grymt duktiga kollegor. Så vänta inte, skicka in din ansökan idag!

Hur ser rollen ut?

Vår inhouseleverans i Jönköping arbetar tillsammans med andra team i Skövde, Växjö och Polen för att leverera till vår kund. Arbetet sker i agila team med tyngdpunkt på utveckling i Python, C# och Java. Du kommer omges av kollegor som alltid ställer upp, i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Framöver ser vi även möjligheter för dig som konsut på något av våra uppdrag ute hos våra spännande kunder. Vi vill satsa på dig på långt sikt!

Din bakgrund

Vi söker dig som har något års erfarenhet av Python, C# och/eller Java, och vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Du kommer trivas hos oss om du drivs av att få syssla med problemlösning på heltid, varvat med trevliga pratstunder runt kaffemaskinen.

Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Klara Matsdotter på klara.matsdotter@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!

Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga