TOBIDAN-BREMSOMAT · Publicerad 27 aug 2021

Vill du arbeta i ett företag som står inför en spännande tillväxtresa i Sverige? Nu har du möjlighet att bli TOBIDAN-BREMSOMATS nya Distriktsansvariga Säljare för mellersta Sverige. Söker du en nyckelroll där dina insatser som säljare verkligen märks och gör skillnad så är detta rollen för dig. Hos oss på TOBIDAN-BREMSOMAT får du dessutom alla förutsättningar för att lyckas samtidigt som du blir en del av ett trevligt team med kolleger runt om i Norden.

Om tjänsten
Att jobba på TOBIDAN-BREMSOMAT innebär att du arbetar med kvalitativa reservdelar gentemot verkstäder och åkerier. Som vår nya Distriktsäljare för mellersta Sverige driver du försäljningen från ax till limpa i ditt distrikt. Ditt huvudsakliga fokus i rollen är att utveckla och vårda befintliga kunder samtidigt som du lägger stor del av din tid på att expandera kundportföljen med nya kunder genom att kontakta och besöka verkstäder och åkerier. Tjänsten innebär övernattningar men du planerar dina resor och kundbesök själv. Ditt distrikt sträcker sig från Jönköping i söder till Karlstad och Gävle i Norr. Då vårt svenska kontor ligger i Jönköping ser vi gärna att du bor i Jönköping med omnejd men vi är även öppna för ansökningar från personer som bor på andra orter i säljdistriktet. Du utgår från hemmakontor och har stor frihet att planera ditt arbete och resor i tjänsten.

Vem vi söker
Vi söker dig med stark inre motor som triggas av att göra affärer, nå mål och leverera service i världsklass. Du vet hur man öppnar dörrar och du har förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du trivs som bäst när du ges möjlighet att ta egna initiativ och arbeta under stort eget ansvar.

Kvalifikationer:
  • God erfarenhet av B2B-försäljning - vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande branscher
  • Behärskar svenska och engelska i tal- och skrift
  • Körkort för personbil (behörighet B)
Vi erbjuder
TOBIDAN-BREMSOMAT erbjuder en anställning där du kommer att ha ett stort mått av frihet förenat med ansvar vilket innebär att du kommer kunna forma din dag själv inom de ramar som finns. Hos oss får du inte bara möjlighet att påverka din egen arbetsdag, du blir en viktig spelare i får fortsatta nordiska expansion.

Ansökan
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att vi mottagit din ansökan senast den 2 november. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich: lukas.drelich@roirekrytering.se

Välkommen in med din ansökan!

Om TOBIDAN-BREMSOMAT
TOBIDAN-BREMSOMAT A/S grundades den 15 februari 1993. Vi är specialister på att sälja produkter till tunga sektorn som bussar, lastbilar och trailers. Kvalité, service och konkurrens är ledord i vårt bolag. Vi är en stor distributör på den nordiska marknaden och har även precis öppnat i Litauen. Med anställda som är specialister på dessa områden är vi redo att serva alla våra kunder med allt som har med Ad blue komponenter, avgassystem, backspeglar, batterier, belysning, belägg, broms ok, bromsskivor, bälgar, chassidelar, diagnostikutrustning, filter, förskruvningar, hjullager, hjullnav, kopplingar, kylnings komponenter, remspännare, remmar, slang, startmotorer, styrdelar, stötdämpare, torkarblads system, trycklufts komponenter, turbo och vattenpumpar. Vårt huvudkontor och vår inköpsavdelning för hela gruppen ligger i Köge söder om Köpenhamn (DK).
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga