Teamolmed AB · Publicerad 25 dec 2020

Vill du hjälpa människor till rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu efter en Ortopedingenjör eller Ortopedtekniker som modellör av ortopedtekniska hjälpmedel till Centralproduktionen. Verksamheten är belägen i en ny lokal på Hedenstorpsområdet i Jönköping och består idag av cirka 40 medarbetare varav ett 10-tal modellörer.

Dina arbetsuppgifter
Som modellör är din arbetsuppgift att konstruera 3d-modeller som ligger till grund för tillverkning av ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer ha en nära kontakt med beställare för att säkerställa att patienterna får ut det mesta möjliga av hjälpmedlen. Vi arbetar löpande med att utveckla våran verksamhet, det kan vara allt från vårat sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad Ortopedingenjör eller Ortopedtekniker. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har god datorvana. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av kliniskt arbete. Har du sedan tidigare arbetat med CAD är även detta meriterande.

Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, lyhörd och noggrann. Du är en teamplayer som brinner för att hjälpa andra människor, samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt med att lösa olika typer av uppgifter. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du är resultatdriven, kommunikativ, har ett stort kundfokus och tycker om att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en modern arbetsplats som är unik i sitt slag och vi arbetar med stort fokus att ta Össurs kliniker till framtidens ortopedteknik. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att ha ett ansvarsfullt och viktigt arbete som i slutändan hjälper människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information vänligen kontakta chef för avdelningen Felix Andrén 072-234 73 86.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänliga klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Hedenstorp-SE-TeamOlmed/Modellr-till-Centralproduktionen-i-Jnkping_REQ-1456

Sista ansökningsdag är 2021-01-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler jobb från Teamolmed AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga