Teamolmed AB · Publicerad 22 sept 2021

Vill Du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en Tekniker till Centralproduktionen som är belägen i nya moderna lokaler på Hedenstorp i Jönköping. Vi är i dagsläget cirka 40 medarbetare varav ett 20-tal tekniker/ortopedtekniker.

Dina arbetsuppgifter
Som tekniker i denna tjänst kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillverka ortopedtekniska hjälpmedel i kolfiber. Vi använder förimpregnerad kolfiber s.k pre-preg. I övriga produktionen hanterar vi många olika material så som termoplast, kompositer, metall, läder, filt, silikon m.m. så rotation kan eventuellt förekomma. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i. Det förekommer fysiskt krävande moment i det dagliga arbetet som tekniker.

Vem vi söker
Vi söker Dig som är praktiskt lagd och har några års erfarenhet från ett arbete som kan anses vara likvärdigt. Du kan ha arbetat inom industrin eller annat praktiskt yrke som hantverkare eller snickare med goda referenser. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kolfiber alternativt är utbildad komposittekniker eller Ortopedtekniker, men detta är inget krav. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du bör tycka om att arbeta i team då konstruktion av hjälpmedel förutsätter gott och nära samarbete mellan kollegor för att optimera funktion och patientsäkra hjälpmedel.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad, kreativ och noggrann. Du är mån om att tillverka och leverera hjälpmedel med hög kvalitet. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du gillar att arbeta i en miljö/organisation som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som tekniker hos TeamOlmed kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Centralproduktionen är en ny och modern arbetsplats som är unik i sitt slag där TeamOlmed har infört mer digitaliserade och effektiva arbetssätt. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du erbjuds dessutom kontinuerlig vidareutbildning inom ditt yrkesområde. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt arbete som tekniker - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta:
Produktionschef Robin Thalin 073-0839174 robin.thalin@teamolmed.se
Facklig kontaktperson Linda Ström 076-1387363 linda.strom@teamolmed.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida. Vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Hedenstorp-SE-TeamOlmed/Tekniker-Centralproduktion-TeamOlmed_REQ-1788

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga