Verahill AB · Publicerad Igår 00:00

Verahill Familjejuridik är sprunget ur begravningsbranschen som ett initiativ att renodla de familjejuridiska tjänsterna och bredda verksamheten. Vi finns idag i Småland, Skåne och Stockholm. Vi söker ytterligare medarbetare, till kontoret i Jönköping, som brinner för familjejuridik och som förstår hur viktigt det är att med de rätta juridiska besluten och dokumenten genom hela livet.

Arbetsuppgifter

Du förrättar självständigt bouppteckning efter förmedling från begravningsbyrå. Du ringer upp kund, planerar och bokar in förrättningsdag. Du förbereder förrättningen och i de fall kunder önskar hjälp med förvaltning och avveckling av dödsbon hanterar du deras önskemål tillsammans med kollegor och samarbetspartners.

Vidare ger du juridisk rådgivning inom familjerätten och upprättar testamente, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev efter kundens behov. Vi kommer att arbeta mer proaktivt med dessa tjänster genom samarbete med mäklare, banker, försäkringbolag och organisationer m.fl. Du kommer att ha möjlighet att vara med och utveckla dessa tjänster som vi kallar livsjuridiken.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är jurist som strävar efter utveckling och vill dela med dig av dina erfarenheter i vårt team. Som person är du nyfiken, öppen och driven. Du är proaktiv och affärsmässig och kan tänka dig vara med och utveckla företaget på några års sikt till en komplett familjejuridisk byrå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I Smålandsregionen är vi idag fem jurister som servar 10 orter. Det finns stark kompetens i företaget att ta del av, oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad. Det viktiga är att du har viljan att ta del av den kompetens som finns och dela med dig av det du kommer in med. Vi vill att du har ett intresse av att arbeta med alla delarna inom familjejuridiken även om vi idag arbetar mest med dödsfallsjuridiken. Tjänsten innebär resor inom Jönköpings län varpå körkort är ett krav.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Kontakt
Mejla Marie Engdahl
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga