Kalmar Energi Elnät AB · Publicerad 15 okt 2021

Trivs du med att jobba tvärfunktionellt? Har du ett öga för att koppla ihop behoven till tekniken? Vill du vara med och utveckla lösningar som underlättar andras vardag? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som mätingenjör på Kalmar Energi kommer du vara en del av mätningsavdelningen och arbeta i ett tvärfunktionellt team med fokus digitala tjänster. Det är behoven utifrån det tvärfunktionella teamet, aktuell affär och pågående projekt som styr din vardag och fördelningen av de dagliga arbetsuppgifterna.

Dina arbetsuppgifter kommer vara hantering av sensorer och kommunikationslösningar med fokus på IoT och teknisk leverans utefter kundernas behov. Med ditt teknikintresse inom dessa delar kommer du stå för den tekniska kompetensen i det tvärfunktionella teamet och tillsammans tar ni kundens behov till en teknisk lösning. En stor del av arbetet kommer ske i projektform där du kommer vara en drivande part. Exempel på projekt kan vara uppsättning av sensorer där du är med från planering, beslut om teknikval samt genomförande.

IoT medför en mycket stor innovationspotential för företag då de kan utveckla nya digitala tjänster, bättre och effektivare samhällsstöd, samt nya lösningar för hållbar energi, miljö och vattenförsörjning. Vi vill vara med och leverera framtidens kommunikationslösningar där du kommer vara en nyckelspelare i utvecklingen av nya tekniker och system.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom Data/IT eller motsvarande erfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet sedan tidigare inom IoT och sensorer samt varit projekledare för större installationer.

Som person är du pådrivande, vågar utmana och trivs med att nå resultat genom att arbeta tvärfunktionellt. Genom stort engagemang och god förmåga att samarbeta med andra skapas möjligheter för att bidra till nya smarta och användarvänliga lösningar som vidareutvecklar Kalmar.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du kan anpassa nivån och dialogen gällande det tekniska språket beroende på vem du har framför dig. Du har ett öga för att se kopplingen mellan behov och teknik samt förmågan att se utvecklingsbehov och nya tekniska lösningar. Arbetssättet kännetecknas av att du prioriterar, planerar och jobbar strukturerat.

I den här rollen finns det stora möjligheter till kompetensutveckling och för att du ska trivas här lockas du av utvecklingsfrågor, innovation och att vara med i förändringar.
För tjänsten krävs det att du har körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Kalmar Energi
Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Hur du ansöker
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.
För att din ansökan skall vara giltig ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta:

Pär Johansson Mätchef
Telefon: 0480-45 10 24
Mail: par.johansson@kalmarenergi.se

Mikaela Lundh HR/ansvarig rekryterare
Telefon: 0480 – 45 10 47
Mail: mikaela.lundh@kalmarenergi.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Kalmar Energi Elnät AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga