Konica Minolta · Publicerad 18 sept

Konica Minolta söker en It-konsult till varierande och spännande tjänst!

Vi erbjuder just nu en tjänst som It-tekniker där du själv äger de ärenden du tar emot och arbetar för att leverera den bästa lösningen. Vi på Kraftsam Rekrytering & Bemanning söker en It-tekniker till Konica Minoltas kontor i Kalmar.
Konica Minolta erbjuder tjänster, produkter och lösningar inom IT- och dokumenthantering.

Din profil:
  • Utbildning inom IT-administration, nätverksteknik eller likvärdig utbildning, alternativt har du en gedigen dokumenterad erfarenhet inom området
  • Kunskap inom Wi-Fi, både hur det fungerar men också installation/uppsättning
  • B-körkort
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Några års erfarenhet inom It-området
  • Installera programvaror, datorer, servrar, nätverk och annan IT utrustning
  • Arbeta med felsökningar av hela IT miljön (nät, wifi, servrar, klienter, mm)
  • Övervakning av servrar, virusskydd, backup system & diskar.
Som It-tekniker kommer du att ingå i ett team med andra konsulter och säljare. I din roll ingår även att du ska vägleda kunder gällande IT-frågor i syfte att hitta den bästa IT-lösningen för deras verksamhet. Du är ansvarstagande och ser en helhet i det du gör och hjälper till för att organisationen ska uppnå sina mål. Du agerar effektivt när förutsättningar förändras och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt.

Om du blir aktuell för tjänsten kommer du att behöva lämna in ett utdrag från belastningsregistret då det krävs för tjänsten.

Omfattning:
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Kraftsam och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sista ansökningsdag: 2018-07-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Konica Minolta:
Konica Minolta är en av de ledande leverantörerna av dokumentlösningar på den svenska och internationella marknaden. I Sverige representeras Konica Minolta av Konica Minolta Business Solutions Sweden AB med cirka 140 medarbetare. Vi finns representerade med egna kontor i Falun, Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar samt genom ett brett återförsäljarnät spritt över landet. Konica Minoltas moderbolag, Konica Minolta Inc. har sitt huvudkontor i Japan. Koncernen omsätter cirka 70 miljarder kronor och har över 40 000 medarbetare. Vi strävar efter att vara ett stabilt företag som bidrar till både samhällsnytta och så liten miljöpåverkan som möjligt. Med det som mål utvecklar vi ständigt både företaget, erbjudandet och våra medarbetare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT