Montico HR Partner · Publicerad 19 jan

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär bland annat att:
  • Installera och reparera data- och teleutrustning, exempelvis dra kablar.
  • Koppla och skarva kablar i mark.
Att arbeta som tekniker innebär arbete både inne och utomhus.

Arbetsområdet är Kalmar med omnejd. Det är bra om du som söker tjänsten bor i eller omkring Kalmar, Borgholm eller Nybro.

Din profil

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då du förväntas ha förmåga att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.
Du ska även kunna arbeta i team och lösa uppgifter tillsammans med andra.

Du är arbetsam, nogrann och produktiv. Du är flexibel och inte rädd för att ställa om till olika miljöer.

Det är meriterande med en bakgrund där du har läst Elprogrammet på gymnasiet eller har yrkesvana som kan motsvara utbildning.

Eftersom du har kontakt med kunder i ditt jobb är det viktigt att du har ett högt servicetänkande och ett bra kundbemötande.

Som person är du praktisk lagd och har ett tekniskt intresse samt vana att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav!

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ericsson Local Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster i Sverige. Sedan 2009 är vi den lokala förankringen inom det globala Ericsson. Vi bygger och underhåller nätinfrastruktur och levererar tjänster till alla delar av Sveriges fälttjänstmarknad. Med respekt, uthållighet och professionalism som ledord är vi den naturliga partnern för såväl kunder som leverantörer.

Ericsson Local Services står i ett expansivt skede och nu söker vi dig som vill ta chansen att utvecklas som spridningstekniker inom vår framgångsrika organisation.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga