Rekryteringsmäklaren i Norden AB · Publicerad 8 juni 2021

Som projektledare på Assemblin Ventilation AB inom entreprenad leder du installationsprojekt från start, ansvarar för ekonomi och uppföljning under genomförandet och slutligen överlämning till kund. Våra kunder är främst byggbolag, kommuner och regioner. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation. Vi söker en entreprenör som kan projektleda, hitta nya affärsmöjligheter och skapa tillväxt i Kalmar i län.

Dina arbetsuppgifter:
 • Som projektledare inom entreprenad är du ansvarig mot våra befintliga och nya kunder för att planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann prognostisering och uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan.
 • Kontoret i Kalmar är ett satellitkontor tillhörande filialen i Växjö som förser dig med stödresurser i kalkylering, projektering, konstruktion och ekonomi. Ditt ansvar är att utveckla businessen och du har en nära kontakt med filialchefen som supportar dig i frågor som berör försäljning och strategier för att skapa tillväxt. Det finns möjlighet att utvecklas till chef med personalansvar.
 • Du lämnar offerter på ändringar och tillägg (ÄTA).
 • Som projektledare är du ansvarig för att leda/fördela arbetsuppgifterna och skapa ett gott samarbete med montörerna.
 • Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten.
 • Du ansvarar för dokumentation och att upprätta och följa kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
 • Du rapporterar till filialchefen i Växjö och du blir placerad på vårt kontor i Kalmar.
Din bakgrund/personlighet:
 • Du har arbetat som projektledare,projektör, konstruktör eller konsult i entreprenadprojekt inom ventilation eller styr- och reglerteknik.
 • Du gillar att vara "spindeln i nätet" och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
 • Du drivs av att skapa nya affärsrelationer.
 • Har du kunskaper i entreprenadjuridik är det meriterande.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • Assemblin Ventilation arbetar i CAMvent (internt affärssystem), BIM 360 (projektkoordinering), Assemble (produktionshjälpmedel) och Visma (ekonomi). Vi förutsätter att du har goda it-kunskaper.
 • Några utmärkande drag för din personlighet är: affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad, självgående och noggrann.
 • Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord:projektledare, projektör, installationssamordnare, entreprenadingenjör, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, arbetschef, konsult, avdelningschef, filialchef, ledande montör, entreprenad, ventilation, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, bygg, industri,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Assemblin Ventilationhar erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar. Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20 orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga