Försvarsmakten · Publicerad 21 sept

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Att leda och samordna säkerhetstjänsten vid regementet och inom garnisonen. Säkerhetsarbetet är mycket dynamiskt och ställer höga krav på integritet, ledarskap och samarbetsförmåga. Tjänsten kan innebära att du periodvis kommer att tjänstgöra på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Grundläggande krav
 • Svensk medborgare
 • Officersexamen (OR/OF)
 • Godkänd registerkontroll
 • Körkort B
Meriterande kvalifikationer
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom militär säkerhetstjänst
 • Erfarenhet från stabsarbete
 • Erfarenhet från personalansvar
 • Genomförd utlandstjänst
Personliga egenskaper

Du är strukturerad och målinriktad. Har god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Det är viktigt att du som säkerhetschef har en hög integritet, god sammarbetsförmåga och har lätt för att möta olika typer av människor. Vi ser dig som självgående och drivande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning.

Befattningen är placerad i regementsstaben, på Livregementets Husarer K 3. Tjänsten är placerad i OR8 och lyder direkt under stabschefen.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta stabschef Markus Höök tfn 0505-451000 eller HR Generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Ansökan bör kompletteras med
 • Intyg/betyg från genomförda utbildningar
 • Intyg/betyg från tidigare arbetsplatser/tjänstgöringar
 • Annan dokumentation som bedöms vara av vikt
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga