Försvarsmakten · Publicerad 13 dec

Försvarshälsan Region Mitt (FHM) är en av fyra regioner i Sverige. FHM ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, hälso- och sjukvård för elever och rekryter, samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. FHM har 6 lokala mottagningsenheter i Malmen (Linköping), Kvarn, Karlsborg, Skövde, Såtenäs och Göteborg. I vår region finns verksamheter inom både armé, flyg och marin.

Försvarshälsan Karlsborg behöver nu anställa en psykolog, tillsvidaretjänst på heltid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Psykologens arbete inom FHM innefattar psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor på individ-, grupp- och organisationsnivå. Detta innebär bl a stress- och konflikthantering, kris- och stödsamtal, handledning av chefer och medverkan vid rehabiliteringsutredningar. I arbetsuppgifterna ingår även utbildningsinsatser och utvecklingsarbete.

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Tjänstgöring vid övriga Försvarshälsor i FHM kan förekomma i den ordinarie tjänsten.

Kvalifikationer
  • Legitimerad psykolog med minst tre års yrkeserfarenhet
  • Klinisk erfarenhet, gärna med kognitiv behandlingserfarenhet
  • B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten.
Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans i team med övriga yrkeskategorier med syfte att stödja arbetsgivaren i det hälsofrämjande arbetet.
Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • Erfarenhet av företagshälsovård
  • Erfarenhet av arbetsinsatser på organisations- och gruppnivå
  • Erfarenhet av utbildningsinsatser
  • Erfarenhet av tidigare arbete inom Försvarsmakten
  • Arbetspsykologiska erfarenheter
Övrigt

Ansökan görs på www.forsvarsmakten.se.
Bifoga CV och personligt brev (PDF-format).

Du kommer att få bekräftelse på att din ansökan är mottagen.

Efter genomgång av ansökningshandlingarna kan du komma att kallas till Försvarshälsan Karlsborg för intervju som kan komma att ske löpande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning under 6 månader.

Kontaktpersoner

Lena Berggren avdelningschef FH Karlsborg, 0730-602245
Christina Nyberg handläggare FH Mitt, 0702-405258

Kontaktas via mobilnummer eller växeln 0505-45 10 00

Fackliga representanter

OFR/S Bengt Lindlöf
OFR/O Klas Ahlqvist
SEKO-F Lola Ahlgren

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28

Tillträde enligt överenskommelse.
Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga