Försvarsmakten · Publicerad 30 aug

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som stabsassistent vid Försvarsmaktens Överlevnadsskola jobbar du huvudsakligen med att förbereda inför, serva under och efterbereda i samband med skolans olika kurser. Vidare kommer du vid behov få stötta skolans överlevnadsinstruktörer vid utbildning.

Kvalifikationer
  • Svenskt medborgarskap
  • Godkänd säkerhetsprövning
  • Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning med godkända betyg
  • B-körkort
Meriterande kvalifikationer
  • Conduct After Capture Instruktör
  • Förarbevis personbil, minibuss, lastbil
  • Sambandsutbildning
  • Vapenutbildning
  • God datorvana
Personliga egenskaper

Du har en väl utvecklad social kompetens och mognad. Som stabsassistent har du god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har god fysisk förmåga. Det är av vikt att kunna arbeta både i grupp och självständigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tidsbegränsad anställning med stöd av "Avtal om tidsbegränsade anställningar med kontinuerlig tjänstgöring för gruppbefäl, soldater och sjömän inom Försvarsmakten". Anställningstid 8 år, med möjlighet till förlängning till 12 år.

OR4.

Befattningen är placerad vid Försvarsmaktens Överlevnadsskola, på Livregementets Husarer K 3 i Karlsborg.

Tillträdesdatum 2018-09-23, eller efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mj Jonas Månsson C Försvarsmaktens Överlevnadsskola K 3 tfn 0505-451000 eller HR-generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Eva Härnqvist/Josefina Åsemys, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga