FMV · Publicerad 29 sept

Är du van att arbeta med problemlösning av teknisk karaktär samt leda tekniska projekt? Då kanske du är vår nya teknikhandläggare i Karlsborg!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra Markverkstad Skaraborg som är en enhet inom FSV Markverkstad med ca 100 medarbetare.

Ditt arbete som teknikhandläggare
Som teknikhandläggare arbetar du huvudsakligen med tekniska ärenden främst inom området soldatburna vapen och bistår produktionen med tekniskt stöd. Markverkstad Skaraborg är en kunskapsbas inom området, vilket innebär att du även har rollen som VSL (Verkstadstekniskt Stöd Landet).

Du medverkar i och leder projekt främst inom handburna vapen. Du är med och tar fram tekniska analyser och teknisk dokumentation, utför anbudsberäkning och är sammanhållande för beställningar och projekt.

Tjänsten innebär att skapa ett kontaktnät inom och utanför FMV för att genomföra olika tekniska projekt/åtgärder för vidare utveckling av området handburna vapen, men även inom andra tekniska system, och som syftar till att ge högre tillgänglighet för kunden.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du teknisk utbildning på Försvarsmaktens materiel främst handburna vapen är detta önskvärt.

Vidare har du dokumenterad erfarenhet av arbete med teknisk beredning och problemlösning. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av tekniskt dokumentationsarbete och erfarenhet av arbete med kvalitetssystem och systemsäkerhetsarbete. Det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av projektledning.

Tjänsten kräver mycket god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Vi söker dig som är initiativtagande och analytisk. Du är serviceinriktad och flexibel, vilket innebär att du med lätthet kan ställa om ditt fokus och anpassa dig till en föränderlig miljö. Du är pedagogisk i ditt förhållningssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som teknikhandläggare krävs datorvana med goda kunskaper inom MS Officepaketet, främst Word och Excel. Det är en fördel om du har kunskap om Försvarsmaktens Grund- och förvaltningsdata, CAD-ritning samt kunskaper i SAP.

Då resor förekommer i tjänsten så är körkort lägst behörighet B ett krav.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Johan Cortelius OFR-S, Bengt Blom-SACO och Magnus Hemberg OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor kring rekryteringsprocessen ber vi dig kontakta Christer Danielsson på telefon 0766368471.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2017-10-27

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga