Fortifikationsverket · Publicerad 30 apr 2021

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Till vårt driftdistrikt Karlsborg söker vi nu en driftchef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som driftchef ansvarar du för driftuppdraget inom distriktet. Detta innebär att du arbetar med planering och uppföljning av driften och att du är närmaste chef för driftpersonalen. Du är kontaktytan mot våra förvaltare och säkerställer att överenskomna uppdrag utförs. I rollen ingår personalansvar för egna medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp. Du planerar, styr, utvecklar och följer upp verksamheten samt har ett resultat- och budgetansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom bygg/teknik alternativt flerårig yrkeslivserfarenhet inom planering och uppföljning inom bygg/teknik som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av planering och uppföljning samt är en van användare av administrativa system. Körkort klass B är ett krav för tjänsten.

Meriterande kvalifikationer
Vi ser det som meriterande med högskole/gymnasieingenjörsutbildning inom bygg eller teknik, liksom erfarenhet av planering i stödsystem.

Personliga egenskaper
För den här tjänsten är din personliga lämplighet och egenskaper viktiga. Du strävar efter att vara en god ledare, med förmågan att göra dina medarbetare delaktiga och ansvarstagande. Du har stor samarbetsförmåga och är lyhörd för dina medarbetare och kunder, van att ta egna initiativ och agera ansvarsfullt. Då arbetet handlar om planering behöver du vara duktig på administration och att strukturera ditt arbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Regionchef Magnus Palm 010- 44 44 585 eller rekryteringsspecialist Maria Walde, 010-44 45 338.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Karin Alm, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 maj. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Fortifikationsverket tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga