AAK Sweden AB · Publicerad 12 okt

Beskrivning

Vi söker en Analytisk kemist för SFC-MS/MS analys till vår Quality Control avdelning i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om du har en bra idé kommer vi tillhandahålla en miljö där den kommer att utvecklas till en fantastisk produkt eller upplevelse för våra kunder. Dina idéer är vår drivkraft.

Om tjänsten
Som analytisk kemist inom Quality Control kommer du främst att arbeta med provbehandling, kemiska analyser och utvärdering av kontaminanter med SFC-MS/MS teknik. Projektarbete och sammanställning av data förekommer också.

Quality Control arbetar nära kvalitetsavdelningen, produktion och logistik. Avdelningens uppgift är att kvalitetssäkra flödet från inkommande råvara till färdig produkt. I tjänsten ingår det att kontinuerligt förbättra arbetet av analysmetoder, där du aktivt kommer att ta del i att driva avdelningens och tjänstens arbete framåt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på dagtid och med placering i Karlshamn.

Vem är du?
För att lyckas med jobbet krävs det att du arbetar självständigt, tar egna initiativ, har förmågan att prioritera och är noggrann. Det ställs stora krav på praktiskt analysarbete. Du gillar att arbeta både självständigt och i team, samt att medverka i att driva avdelningens arbete framåt. Som person är du strukturerad och tar stort ansvar för vad du presterar.

Du har en högskoleexamen inom kemi och några års arbetslivserfarenhet från arbete med kemiska analyser. Du har även erfarenhet av kromatografiska analyser, framförallt GC-MS eller SFC-MS/MS. Har du arbetat i affärssystemet SAP är detta ett plus. Koncernspråket är engelska och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktperson

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Quality Control, Leif Karlsson på telefon 0454-827 63 eller via mail leif.karlsson@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Project Leader Katarina Nordblad på telefon 0454-823 73.

Ansök med CV och ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt eller allra senast den 19 oktober 2018. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 okt
Ort
Karlshamn
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga