AAK Sweden AB · Publicerad 21 juni

Description

Vi söker nu två Industrielektriker till vår anläggning i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder. AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Högt prioriterade områden för AAK i Karlshamn är; energi, miljö och produktivitet.

Om tjänsten
Till vår El- och instrumentavdelning söker vi nu två medarbetare.

Du kommer arbeta på en avdelning tillsammans med 14 erfarna medarbetare. Du blir en del av teamet som ansvarar för att kraft-, styr-, mät- och automationssystemen fungerar. Vi arbetar nära våra produktionsavdelningar och vårt mål är att bistå produktionen med vår kompetens så att vi ska kunna producera dygnet runt. Inom avdelningen pågår ett kontinuerligt arbete med ständiga förbättringar och du kommer aktivt arbeta med detta genom att medverka i olika projekt.

Arbetstidsformen är dagtid där beredskap ingår efter din introduktion.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer att rapportera till chef för El- och instrumentavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?

Erfarenhet:
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från El-programmet eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från liknande arbete inom industrin ser vi som ett plus. Har du vidareutbildning inom drivsystem, styr- och reglerteknik eller industriautomation är detta meriterande.

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi önskar även att du har kunskap från att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:
Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara del av en arbetsgrupp där vi hjälps åt och känner ansvar. Du har stort intresse för teknik och prioriterar säkerhet.

För att lyckas med jobbet krävs att du kan arbeta självständigt. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar, är noggrann och driven i ditt arbetssätt. Du är flexibel, har en känsla för service och förmågan att prioritera bland de arbetsuppgifter som uppkommer.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus.

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för El- och instrumentavdelningen, Johan Asper, på telefon 0454-82450 eller via mail johan.asper@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Anna Karin Nilsson, på telefon 0454-823 27 eller via mail annakarin.nilsson@aak.com.

Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst till senast den 5 augusti 2018.

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 aug
Ort
Karlshamn
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga