AAK Sweden AB · Publicerad 4 okt

Beskrivning

Vi söker nu en Processoperatör tillDeodoriseringsavdelningen i Karlshamn

För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Högt prioriterade områden för AAK Karlshamn är; energi, miljö och produktivitet.

Om tjänsten
Vi söker nu en processoperatör till Deodoriseringsavdelningen då en av våra medarbetare går i pension. På Deodoriseringsavdelningen finnsfyra desoapparater som tillsammans producerar ca 1100 ton olja per dygn. Apparatens uppgift är att blanda komponenter till ett slutrecept och leverera olja till Bulk-, Fat-, Container- och Kartongtappningen.

I rollen som Processoperatör ansvarar du för avdelningens vakuumsystem, reningsverk och ångpanna. Andra förekommande arbetsuppgifter ärproduktionsrapportering, dosering av tillsatser samt provtagning. Tjänsten innebär även vid behov ett nära samarbete med vår planeringsavdelning,där både kortsiktig planering samt att planera om inför natt- och helgskift förekommer.

I arbetet ställs höga krav på förmåga till felsökning och problemlösning.

Din placeringsort är i Karlshamn ochdu kommer att rapportera till avdelningschef PerCarlsson. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är 6-skift.

Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som är utbildad processoperatör eller innehar motsvarande teknisk kompetens. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbete som operatör inom process- eller tillverkningsindustri.

Personliga förmågor:
Som person har du en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Blandpersonliga egenskaper värdesätter vi särskilt att du är initiativrik,noggrann, har förmåga att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef förDeso, Hydrering och Spec.Raff,Per Carlsson på telefon 0454-82181eller via mail per.carlsson@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business partner Marie Sundström på telefon 0454-828 67 eller via mailmarie.sundstrom@aak.com.

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst, senast den 21 oktober 2018.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt
Ort
Karlshamn
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga