One Nordic · Publicerad 16 nov

Vi hjälper nu One Nordic AB att hitta en Projektledare till deras kontor i Karlshamn. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och vill testa dina vingar i en ny bransch? Är du driven och brinner för att utveckla och motivera kollegor du arbetar med? Här får du chansen att ta nästa steg i karriären och bli en del av ett företag som idag är en stark aktör på marknaden och i ständig tillväxt!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare på One Nordic AB är du med och ansvarar för hela processen av ett projekt, från ax till limpa. Du ansvarar för ditt affärsområde inom anslutning och projekten är framförallt inom nybyggnationer via huvudsakligen avrop från ramavtal. Du gör kalkylering av framtida uppdrag, planerar och ansvarar för genomförandet av projekt och driver samtidigt kontinuerliga uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med ett fast team av montörer och har samtidigt samarbete med andra delar inom företaget beroende på projektets typ och storlek. Du ansvarar för rapportering till kund och avtalen med entreprenaderna, detta på ett affärsmässigt och lönsamt sätt.

Som nyanställd Projektledare på One Nordic AB i Karlshamn får du en bra och trygg introduktion för att ge dig möjlighet att utföra ditt arbete på bästa sätt framöver.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsroll som inneburit ansvar och ledarskap, inom relevant bransch. Du är driven och initiativtagande som trivs med att leda och organisera samtidigt utveckla och motivera den personal du arbetar med. Du har en problemlösningsförmåga, tycker om att fatta beslut och har en god ekonomisk förståelse, ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser gärna att du är förtroendeingivande och kan skapa en god relation till dina kollegor och kunder.

Krav
  • Tidigare arbetserfarenhet inom ledarskap, via branscher som elkraft, bygg, entreprenad, gräv
  • God ekonomisk förståelse
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap inom entreprenadjuridik
  • Relevant utbildning inom exempelvis projektledning
  • Teknisk kompetens inom elkraftsområdet
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Xllnc Advise Recruitment blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Placering: Karlshamn
Omfattning: Heltid med flex
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
One Nordic AB är idag en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektion. Organisationen är rikstäckande och genom sin lokala kännedom tar One Nordic AB ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Idag arbetar företaget med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. One Nordic AB har idag cirka 1 100 anställda i Sverige och Norge med huvudkontor i Malmö.

I Karlshamn är dem idag cirka 30 anställda och vill hela tiden framåt, här har du en given plats i utvecklingen av One Nordic och chansen att få göra detta tillsammans med kompetenta medarbetare. One Nordic AB har för övrigt blivit utsedda till årets Karriärföretag för femte året i rad, vem vill inte vara en del av detta?!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 dec
Ort
Karlshamn
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga