AxÖ Consulting · Publicerad 19 feb 2021

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett längre konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga söker vi nu erfarna mekanikkonstruktörer för omgående start.

Arbetsuppgifter

Som mekanikkonstruktör kommer du arbeta både självständigt som i grupp med att ta fram tekniskt underlag för mekaniska delsystem. Du kommer att arbeta med ändringshantering och modifieringar. I rollen kommer du vara med och välja komponenter, upprätta utvecklingsspecifikationer, ansvara för framtagning av materiel samt deltaga vid konstruktionsprovningar. Du arbetar i tätt samarbete med företagets montage.

Vi söker dig som
  • Är utbildad gymnasie- eller högskoleingenjör med inriktning mekanik.
  • Har några års erfarenhet av mekanikkonstruktion och konstruktionsledning.
  • Har mycket goda kunskaper i CAD-verktyg, merit om du tidigare arbetat i Solid Edge
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Som person tror vi att du är samarbetsvillig med god kommunikationsförmåga. Du arbetar metodiskt och noggrant och förstår vikten av att följa regler, policys och föreskrifter. Vidare är du nyfiken, utvecklingsorienterad och vill arbeta med dagens och morgondagens teknik tillsammans med kompetenta kollegor.

Hos oss på AxÖ Consulting trivs du som är ansvarsfull, engagerad och uthållig i ditt arbetssätt.

Information om ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget kommer vara placerat i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta omgående. Urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av vår konsultansvariga Angelica Mäenpää på, angelica.maenpaa@axoconsulting.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 mars 2021
Ort
Karlskoga
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga