Cell Impact · Publicerad 1 apr 2021

Vill du vara med på en tillväxtresa utöver det vanliga på ett av Sveriges mest intressanta techbolag? Vi söker nu en nyfiken, driven Controller med handlingskraft till vår verksamhet i Karlskoga!

Om jobbet
Vi söker Dig som triggas av tanken att få vara en nyckelspelare i ett tillväxtföretag där du bidrar till att administrativa processer säkerställs hela vägen, från produktion via ekonomi till bokslut. Den här tjänsten innebär att du främst kommer att jobba med controlling men även med andra administrativa uppgifter inom ekonomiområdet där behov uppstår. I rollen som Controller på Cell Impact kommer du att jobba mot två olika enheter där tanken är att tjänsten initialt kommer delas mellan COO (produktion) och CFO (Ekonomi).

Cell Impact jobbar aktivt med att tydliggöra och effektivisera processer för att ständigt uppnå förbättringar. Du förväntas därför bidra i utvecklingsarbetet av processer och rutiner för att effektivisera det administrativa arbetet och höja kvalitén inom produktion- och ekonomiområdet.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlskoga.

Om dig
För att trivas hos oss som tillväxtbolag tror vi att du är flexibel, positiv och öppen för utmaningar. Det är även viktigt att du gillar att arbeta i en miljö med högt tempo och snäva deadlines där du har en god förmåga att se vad som ska prioriteras. Du är noggrann och driver ditt arbete självständigt framåt där du kan skapa din egen struktur trotts ibland otydliga svar och icke fullständig information.

Vi ser att du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete samt relevant utbildning. Du är inte rädd för IT-frågor och har goda kunskaper i Office-paketet där framför allt Excel underlättar arbetet. Erfarenhet från ERP-system ser vi som meriterande, vi jobbar med Monitor. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Sista ansökningsdag är 18 april.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om oss
Cell Impact är ett mekaniskt innovationsföretag med målet att revolutionera masstillverkningen av de många flödesplattor som sitter i framtidens bränsleceller. Genom att driva fordon på vätgas, i stället för fossila bränslen, slipper man alla avgaser och får endast rent vatten ur avgasröret.

För att lyckas med detta har vi utvecklat en helt egen och unik metod för serieproduktion som rönt ett stort intresse från kunder världen över. Vi som arbetar här är nyfikna ingenjörer, entreprenörer och produktmänniskor som brinner för att kunna överlämna en renare värld till kommande generationer.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett tillväxtföretag med stora ambitioner och en organisation med mycket energi och dynamik samt tillförsikt för framtiden. Vi erbjuder dig också möjligheten till personlig utveckling och att delta i ett aktivt utvecklingsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga