Cell Impact · Publicerad 16 juli 2021

Om tjänsten
I rollen som mättekniker hos oss kommer du att utföra kontroller och mätningar i vår produktion, programmera mätmaskiner, hantera ankomstkontroller samt dokumentera avvikelser och felanalyser. Som mättekniker kommer du även att upprätta FAI, granska ändringar på våra flödesplattor och arbeta med ständig förbättring av förutsättningarna för vår produktion.

En annan del i tjänsten är att du som mättekniker kommer att utbilda och instruera operatörer i mätteknik samt ge support och vara behjälplig till våra operatörer.

Tjänsten är placerad i Karlskoga.

Om dig
Som person är du ansvarstagande, självgående, serviceinriktad och systematisk i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga som grundar sig på att du är kommunikativ och flexibel i mötet med andra. För oss är det viktigt att du har ett helhetstänk och en förståelse för hur verktyg och metoder samverkar och påverkar resultatet av ditt arbete.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av mätteknik, goda kunskaper i ritningsläsning och är van att arbeta med kontroller och dokumentationer. Du har en teknisk utbildning och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att programmera mätmaskiner samt grundkunskaper i CAD.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cell Impact är ett mekaniskt innovationsföretag med målet att revolutionera masstillverkningen av de många flödesplattor som sitter i framtidens bränsleceller. Genom att driva fordon på vätgas, istället för fossila bränslen, slipper man alla avgaser och får endast rent vatten ur avgasröret.

För att lyckas med detta har vi utvecklat en helt egen och unik metod för serieproduktion som rönt ett stort intresse från kunder världen över. Vi som arbetar här är nyfikna ingenjörer, entreprenörer och produktmänniskor som brinner för att kunna överlämna en renare värld till kommande generationer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga