EURENCO Bofors AB · Publicerad 1 apr 2021

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. I Karlskoga jobbar ca 290 personer.

Vill du ha en viktig roll inom ett internationellt bolag med en lokal förankring? På uppdrag av Eurenco söker AxÖ Consulting en HR-generalist till siten i Karlskoga. Som HR-generalist får du en bred roll och ett mycket viktigt uppdrag där du kommer att få arbeta brett med alla områden inom HR.

Detta är en roll för dig som trivs med att driva projekt och som tycker om att arbeta i en mindre organisation inom ett internationellt bolag där du får ett brett eget ansvar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan Eurenco erbjuda dig?

Du erbjuds en unik möjlighet att komma in i ett spännande förändringsskede där du som HR-generalist får göra skillnad för verksamheten och dess medarbetare. Om du drivs av att samverka med andra kommer du att trivas på Eurenco, en internationell miljö med hög tillväxt och unika produkter. Du kommer att vara en av tre i HR-teamet som präglas av stort engagemang, arbetsglädje och ett högt tempo.

Arbetsbeskrivning

Din roll som HR-generalist spänner över hela HR-området. Arbetsuppgifterna är operativa, administrativa och strategiska och du arbetar nära verksamheten som kvalitativt stöd i alla förekommande HR-relaterade frågor. I rollen ingår bland annat att arbeta med rekrytering, employer branding, kompetensutveckling, arbetsrätt inkl. lagar och avtal, facklig samverkan mm. Du kommer också att delta i utvecklings- och förbättringsarbete i verksamheten och inom HR.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från arbete i liknande befattningar, gärna från producerande industri. Vidare är du analytisk, har lätt för att hålla flera processer igång samtidigt, har en god IT-kompetens samt goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i rollen är du en ansvarstagande person med stor drivkraft, kommunikativ och skicklig på att nå ut med ditt budskap. Du har god förmåga att organisera, prioritera och har ett starkt kvalitetstänk i arbetet du utför. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt för att driva dina arbetsuppgifter hela vägen till målet. Du har ett affärsmässigt tankesätt och ett professionellt förhållningssätt i allt du gör, har hög integritet samtidigt som du är lyhörd, ödmjuk och prestigelös. Som HR-generalist kommer du att stötta och coacha din omgivning, varför vi gärna ser att du har god erfarenhet från ledarstöd och goda kunskaper i samtliga HR-relaterade processer. Tack vare ditt hjälpsamma sätt och din positiva inställning är du en uppskattad kollega.

B-körkort och goda kunskaper inom Office-programmen är ett krav. Du behärskar även svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Om Eurenco

Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska.

EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 290 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på www.eurenco.com

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Eurenco valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Tobias Björk tel. +46 70 977 51 00 alt via mail, tobias.bjork@axoconsulting.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga