Eterni Sweden AB · Publicerad 18 juni 2020

CNC-OPERATÖR TILL KUND I KARLSKOGA

Arbetsuppgifter

Har du goda erfarenheter av CNC-styrd bearbetning inom svarvning och fräsning? Vi söker nu engagerade CNC-operatörer till en av våra kunder i Karlskoga! För kunds räkning söker vi nu personal med erfarenhet av att rigga och ställa om CNC-maskiner. Du har god erfarenhet av ritningsläsning. Du ges ett stort eget ansvar i produktionsprocessen.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Då du kommer att jobba tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i lag. Vi lägger stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är nyfiken, driven och har en positiv inställning. Vidare tror vi att du har:
  • Relevant erfarenhet av liknande tjänster
  • God erfarenhet av ritningsläsning
  • Erfarenhet av att ställa, rigga och mäta.
  • Programmeringsvana är inget krav men meriterande
  • Truck, travers och heta arbeten är ett plus.
Om tjänsten

Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Efter 6 månader har vår kund för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson via anders.andersson@eterni.se eller 073-861 72 54.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 juli 2020
Ort
Karlskoga
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5

Inga fler liknande jobb tillgängliga