Eurenco Bofors AB · Publicerad 8 jan

Är du den teknikintresserade lagspelare vi söker till Eurenco i Karlskoga? Sök tjänsten som Serviceingenjör!

Trivs du med stort eget ansvar och i en bred roll där du får arbeta inom många teknikområden? Bra! Då kan du vara den Serviceingenjör inom drift och utveckling vi nu söker till den avdelning som ansvarar för mediaförsörjning (ånga, vatten, tryckluft och värme).

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Eurenco har en stark tillväxt, lönsamhet och står inför flera investeringar. Du får en roll med stor möjlighet till påverkan i företagets fortsatta utveckling. Eurenco är ett värderingsstyrt företag där säkerheten och arbetsmiljö är i fokus.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Stödja avdelningen i dagliga driftfrågor
  • Delta i ombyggnads- och förbättringsprojekt
  • Övergripande ansvar för mätning och uppföljning av områdets förbrukning av ånga och dricksvatten samt analysera förbrukningsmönster
  • Vara delaktig i implementeringen och driften av underhållssystem för mediaanläggningar
  • Medverka i arbetet med riskanalyser och framtagande av driftinstruktioner
  • Förvalta och utveckla vårt system för processövervakning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer kommer till en grupp med erfarna och kompetenta kollegor och det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av drift inom VA, fastighet, industri eller liknande. Tjänsten kräver också goda kunskaper i office-paketet, särskilt Excel. Då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten har du B-körkort.

Då vi levererar media till alla företag inom Björkbornsområdet innebär arbetet många kontakter med interna och externa kunder samt externa tjänsteleverantörer och därför har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Eurencos koncernspråk är engelska, vilket innebär att du även bör kunna kommunicera och tillgodogöra dig information på engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga