Nobeli Business Support AB · Publicerad 28 apr 2021

Brinner du precis som oss för att göra det enkelt och smidigt för våra kunder och deras verksamhet? Då är kanske Nobeli företaget du ska utvecklas inom?

Nobelis speditionsavdelning söker nu en erfaren speditör för att stärka upp teamet. Här får du möjlighet att ta nästa steg inom spedition och utvecklas för att på sikt operativt kunna leda speditionsavdelningen på Nobeli Business Support. Är kvalitet, ansvar och problemlösning något som kännetecknar dig i din arbetsroll? Då kanske detta är nästa steg för dig!

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consultning men du kommer att anställas direkt hos Nobeli Business Support.

Om Nobeli Business support

Nobeli Business Support är ett tjänsteföretag med kunderbjudanden inom bl a affärsområdena Spedition, Dokumenthantering, Lön, inköp och Säkerhet. Företaget har ca. 140 anställda med en omsättning på ca 170 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna.

Nobeli Business Support erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och leverantörer. Nobeli Business Support prioriterar kompetensutveckling och erbjuder stöd och resurser för att utvecklas i sin yrkesroll. Värdegrunden bygger på kompetens, kvalité, förtroende och framåtanda. Hela verksamheten befinner sig i en rolig utvecklingsfas med högt engagemang och en strävan framåt.
Läs mer på Nobeli.se

Om tjänsten

I rollen som speditör hos Nobeli Business Support arbetar du med såväl enklare som komplicerande ärenden där du ansvarar för att transporten sker på ett effektivt och säkert sätt. Du ansvarar för samtliga steg inom processen och driver ditt eget arbete framåt. Detta innebär att du kommer komma i kontakt med såväl väg-, järnväg-, sjö- och flygtransporter. Du arbetar självständigt inom dina processer samtidigt som du har erfarna kollegor att vända dig till för att bolla de utmaningar som uppstår i det dagliga arbetet.

Som speditör får du möjlighet att fortsätta utvecklas samtidigt som du får chansen att kliva in i en koordinerande roll inom speditionsavdelningen, där du succesivt kommer växa in i rollen med medarbetaransvar och de ansvarsområden som tillkommer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Operativt speditionsarbete, både import och export samt leda verksamheten
  • Utfärda skeppningsdokument och exportdeklarationer
  • Upprätta Importdeklarationer
  • Omvärldsbevakning inom tull och handel
Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet som speditör
  • Erfarenhet av tullhantering och uppdaterad inom aktuella lagar och regler
  • Mycket god svenska och engelska, då all kommunikation och dokumentation sker inom båda språken.
  • B-körkort
Du har några års erfarenhet från arbete som speditör med mycket goda kunskaper av tullhantering, exportkontroll och olika regelverk inom ADR/IMDG och IATA. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra medarbetare, då ambitionen är att du ska kunna växa in i rollen som ledare för speditionsavdelningen och de medarbetare som arbetar här idag.

Som ledare i denna grupp kräv det att du är kommunikativ och lyhörd mot såväl medarbetare som kund för att skapa bra samarbeten och uppnå goda resultat.

Som person ser vi att du är ödmjuk inför ansvaret och säkerställer hög kvalitet och noggrannhet i ditt arbete. Du har god förmåga att på egen hand strukturera och prioritera bland dina arbetsuppgifter och en förmåga att agera bollplank till såväl kund som kollega.

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Nobeli Business Support valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta Olle Öijen tel. +46 79-337 33 17 alt via mail, olle.oijen@axoconsulting.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 maj 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga