Varmt välkommen med din ansökan! · Publicerad 29 dec 2020

Är du en inspirerande ledare som alltid gör ditt bästa? Vill du arbeta på ett modernt företag där kvalitet, professionalism och service för kund är kärnan i verksamheten? På uppdrag av Thyras söker AxÖ Consulting en arbetsledare/projektledare som brinner för ledarskap och som har erfarenhet inom mark och anläggning. För Thyras är målsättningen god service och bra resultat, oavsett storlek på uppdrag. Vi söker därför dig som vill bidra till att Thyras blir det självklara valet, både för kund och för medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Thyras

Thyras AB är ett modernt företag som arbetar med mark- och anläggningsarbete, transporter samt försäljning av grus och matjord. Thyras grundades 2003 av Mårten Lindström och drivs nu av nästa generation genom Tobias Lindström som är VD. Företaget har idag cirka 30 anställda.

Thyras geografiska arbetsområde är mestadels Närke och Värmland med utgångspunkt från Karlskoga där du finner företagets kontor, garage och verkstad. Inom Thyras finns en mix av medarbetare med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Därför kan Thyras erbjuda helhetslösningar för att kunden ska känna sig trygg, oavsett om det gäller gräsklippning, snöröjning, transporter eller större entreprenader.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare/projektledare leder du din arbetsgrupp enligt uppsatta mål. I samråd med Thyras platschef är du ansvarig för bemanning av nya medarbetare och du planerar, leder och fördelar arbetet inom ditt område enligt fastställda planer. Som arbetsledare beställer du material samt ser till att riskanalyser och egenkontroller blir framtagna, ifyllda och dokumenterade. Du är även ansvarig för att granska att arbeten utförs på säkra och effektiva sätt och du sätter dig in i IT-stöd som stödjer gemensamt arbetssätt.

Vidare ansvarar du för utveckling och lönsamhet av företaget och affärsområdet, genom att säkerställa en effektiv produktion inom arbetsgruppen. För denna roll är projektekonomi centralt vilket innefattar allt ifrån att hantera fakturor och avtal till att leda arbetet framåt. Du ansvarar även för fördelningen av resurser inom ditt område och har därigenom ett ansvar för resultat. Som arbetsledare säkerhetsställer du att interna och externa riktlinjer, policys, regler och bestämmelser uppfylls och efterlevs.

Framgångsfaktorer

För att lyckas i rollen har du erfarenhet som arbetsledare eller projektledare med några års erfarenhet inom mark och anläggning. Vidare har du vana av ekonomisk uppföljning och styrning. Du har tidigare erfarenhet av projektekonomi och fakturering samt har god förmåga att planera och dokumentera. Meriterande om du har kunskap inom entreprenadjuridik.

Att lösa problem, ta initiativ och fatta beslut är något som du trivs med och du värdesätter tydlig kommunikation samt goda relationer med såväl kollegor som kunder. Vidare är du en person som finner glädje i utveckling och får energi av att göra dina kunder och medarbetare glada. Genom din prestigelöshet, ditt engagemang och coachande ledarskap får du därför människor att växa och utvecklas.

Som arbetsledare/projektledare har du ofta extern kundkontakt, varför vi ser att du har ett stort kundfokus med öga för kvalitet och leverans. Under arbetstoppar är du en person som inte har några problem med att hålla många bollar i luften samtidigt. Ditt driv och din förmåga att se helheten har därför gjort dig till en mycket uppskattad medarbetare, kollega och ledare.

Information om ansökan

Vi önskar din ansökan senast den 31 januari 2021. Vi svarar gärna på frågor från dig. Kontakta rekryteringskonsult Linda Axäng tel: 079-340 54 42, linda.axang@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga