Vishay Nobel · Publicerad Idag 00:00

Brinner du för tekniska utmaningar inom mekanikkonstruktion och vill ha ett varierat och ansvarsfullt arbete där du bidrar till din egen och kunders utveckling?

Vishay Nobel är ett svenskt världsledande företag inom processvägning och kraftmätning och som konstruerar och levererar integrerade produkter och lösningar för flera olika marknader såsom offshore, process- och stålindustri.

Du erbjuds en bred och ansvarsfull roll med många kontaktytor i ett trivsamt bolag där avancerad teknik står i centrum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som Mekanikingenjör på Vishay Nobel arbetar du med konstruktion och beräkning av elektromekaniska givare och lastceller (givare som mäter kraft). Det är en bred roll och du arbetar både med färdiga koncept och tillverkar efter ritning samt med kundanpassade lösningar och nyutveckling. I rollen ingår projektledning med direktkontakt med kund samt att vara tekniskt stöd till säljare.

Arbetsuppgifter:
  • Konstruktion och beräkning av lastceller och mekaniska konstruktioner
  • Projektledning och orderhantering av kundanpassade produkter
  • Teknisk support vid kundbesök och utbildning
  • Tekniskt stöd till produktion utav lastcellen
  • Dokumentation
  • Inköp och orderhantering
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teknik, har ett stort engagemang samt en professionell och ödmjuk framtoning. Du är social och kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa relationer med personer i din omgivning. Du känner dig trygg i den tekniska rollen och är förtroendeingivande. Du är van att tala inför grupp och gillar att ha kundkontakt och vara ute på kundbesök. Vidare är du driven med god initiativförmåga, analytisk och har en känsla för detaljer och problemlösning.

Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller är gymnasieingenjör med relevant erfarenhet. Du har goda kunskaper i mekanisk hållfasthet och hållfasthetsberäkningar samt kunskaper inom mekatronik och elektronik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av design för industriella applikationer såsom givare. Du har erfarenhet utav elektroniska CAD-system och Finite Element Analysis (FEA), gärna i Solidworks miljö.

Vishay Nobel arbetar internationellt med många olika företag så goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Känner du igen dig i ovanstående profil - sök jobbet som Mekanikingenjör redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vishay Nobel is a Swedish company and a world leader in process weighting and force measurement, integrated products and solutions for multiple markets.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör , Mekanik
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga