Barona Human Resource Services AB · Publicerad Igår 00:00

Vi söker just nu servicetekniker inom hiss eller rulltrappa för vår kunds räkning. Vår kund är en ledande internationell aktör inom hiss- och rulltrappsbranschen. Man levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar för olika miljöer och byggnader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med hissar och/eller rulltrappor.

Vi ser gärna att du har
  • Tidigare erfarenhet från att ha arbetat med service och/eller reparationer av hissar/rulltrappor
  • B-körkort
  • Kundvana
  • Uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra avtalsservice samt reparationer av hissar och/eller rulltrappor på egen hand inom distriktet. Du kommer även att ingå i distriktets beredskapslista.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid att välkomnas.

Vi erbjuder dig

Vi vill gärna att även du som inte bor i Karlskrona eller Kalmar ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och vi kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade konstnader i samband med anställning hos oss.

Anställning

Detta är ett till att börja med ett konsultuppdrag på 6 månader men för rätt person är chanserna goda till en tillsvidare anställning direkt hos kund. Anställningen utgår antingen från Karlskrona eller Kalmar och innefattar hela distriktet. Omfattningen är på heltid (100%).

Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta: Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Hiss; Rulltrappa; Service; Hydraulik; Mekanik;
+ Läs mer om jobbet