Försvarets Materielverk FMV · Publicerad 3 jan

Är du utbildad inom Fordon/produktion/teknik eller liknande? Har du erfarenhet avplanering och beredning av underhåll på verkstad? Då kanske du är vår nya kundmottagare i Karlskrona

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 100 medarbetare, vi bedriver underhållsproduktion i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Visby.

Ditt arbete som kundmottagare

Som kundmottagare arbetar du i en kundmottagning med att ta emot kunder och administrera deras underhållsbehov till beställningar både internt och externt. Du är delaktig i arbetet med planering, beredning och återrapportering av underhållsproduktion mot FMV verkstad och civila underleverantörer. Löpande kontakter med kunder och ägare av materiel ingår. Som kundmottagare planerar du in objekten efter de prioriteringar/styrningar som finns i samråd med kunderna, i syfte att säkerställa och kvalitetssäkra arbetet ur ett kundperspektiv med hög servicegrad. Vidare har du även kontakt med FMV AL/Driftstyrning. Du ska vara beredd genomföra uppgifter enligt Enhetschefens direktiv samt hantera kundsynpunkter och upprätta vid behov avvikelserapport enligt VHL-dokument.

Våra förväntningar på dig

Du har lägst genomförd 2- eller 3-årig gymnasieutbildning med dokumenterad erfarenhet av arbete som kundmottagare, gärna från fordonsbranschen. Det är önskvärt om du har teknisk utbildning på något av Försvarsmaktens fordonssystem. Vi ser gärna att du har arbetat med planering och beredning av underhåll på verkstad tidigare samt har erfarenhet av att hantera flera kunder/objekt samtidigt. Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete med Försvarsmaktens materiel/materielsystem och gärna erfarenhet inom FM logistikområde med tyngdpunkt teknisk tjänst. Som kundmottagare bör du ha arbetat med kvalitetssystem, gärna inom ISO 9001.

Övriga krav
  • Mycket god datorvana krävs.
  • Arbetet medför även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes
  • Körkort lägst klass B.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som kundmottagare har du god administrativ förmåga. Du är serviceinriktad och kan skapa goda kontakter. Vi söker dig som är både självgående men som kan samarbeta med andra på ett smidigt sätt. I rollen som kundmottagare planerar och organiserar du ditt arbete effektivt och kan hålla fokus.Låter det intressant?


Du söker tjänsten via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll–SEKO, Johan Cortelius – OFR-S, Bengt Blom– SACO, Magnus Hemberg– OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vid frågor ber vi dig kontakta Chef Peter Goos på telefon 0703406849.

Sista ansökningsdag är 2018-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga