Försvarsmakten · Publicerad 30 mars 2020

Befattningen erbjuder
Vill du ha ett spännande arbete? Vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation.

Vi söker nämligen för tillsvidare anställningen f o m 2020-06-15 ny kollega på befattningen Förrådsman/kvinna med arbetsuppgift på Försörjningsavdelningen i Karlskrona, och hoppas på att du vill söka till oss.

Om enheten
Logistikenheten/Försörjningsavdelningen är Karlskrona Garnisonschefs enhet för stöd till samtliga Förband/Skola/Centrum i garnisonen vad avser Förnödenhetsförsörjning och Teknisk Tjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiell till verksamhet inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

Kvalifikationer
 • 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
 • Goda Datakunskaper.
 • Körkortsbehörighet *B.
 • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning avrop och/eller logistik.
Meriterande
 • Truckkort
 • C-körkort
 • ADR behörigheter
 • Hjullastarutbildning
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocesser
 • Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT/PRIO
 • Drivmedelsutbildning
 • Ammunitionsutbildning
Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet,nogrannhet samt förmåga att kunna arbeta i grupp och självständigt. Din fysiska förmåga status och hälsa är viktig för oss i ditt kommande arbete, varför vi kommer att använda detta i vårt urvalsarbete/kriterier.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare anställning
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid
Arbetsort: Karlskrona
Tillträdesdatum: 2020-06-15

För upplysningar om befattningen kontakta:
Avdelningachef, Thommy Mathisson mobil tel: 0732-446446

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-Generalist, Viktoria Nordström Tel: 0455-85121

Fackliga företrädare:
OFR/O Mikael Danielsson 0455-85000
OFR/S Jimmy Svensson 0455-85000
SACO Birgitta Strauss 0455-85000
SEKO Jan Anders Nilsson 0457-471000

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-04-05. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga