FMV · Publicerad 19 juni

Har du några års erfarenhet av underhåll och reparationer på moderna hjulfordon? Är du mekaniker i grunden? Då kan du vara den mekaniker som vi söker till Karlskrona!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en regional enhet inom FSV Markverkstad med cirka 100 medarbetare. Vi bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby, Karlskrona och Visby.

Ditt arbete som fordonsmekaniker
Som mekaniker hos oss arbetar du med olika typer av fordon som används inom försvarsmakten. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs. Arbetet skall kunna genomföras i verkstad och i fält och kommer att ske både i Karlskrona och Ronneby, men med placering Karlskrona. Arbetet består huvudsakligen av reparation på lätta och tunga hjulfordon, släpvagnar och funktions-containrar samt annan militärspecifik materiel. Andra förekommande arbetsuppgifter är felsökning på fordonselektronik, hydraulsystem och felsökning via diagnosutrustning.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av underhåll och reparationer på moderna hjulfordon. Har du även kännedom om Försvarsmakten är detta önskvärt. Det är bra om du har viss datorvana. Har du också erfarenhet av fordonsel och/eller hydraulik samt allmän el-behörighet och kyla är det önskvärt. För detta jobb krävs det att du har lägst körkort B, gärna högre körkortbehörighet och truckkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Hos oss är det viktigt att du har en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Vi söker dig som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Johan Cortelius - OFR-S, Bengt Blom- SACO, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vid frågor ber vi dig kontakta Chef Peter Goos på telefon 0703406849.

Sista ansökningsdag är 2018-08-12.

Varmt välkommen med din ansökan!
FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik